Ring+46 522 38360Facebook

Bio Sculpture Scandinavia

EVO2

EVO2

VAD ÄR EVO2?

Evo Base har utvecklats frÄn grunden, för att kunna ge den bÀsta kombinationen av egenskaper och sÀkerhet. Den innehÄller inga organiska lösningsmedel, formaldehyd, DBP eller kamfer. Vitamin A och Vitamin E har lagts till i basen. Dessa vitaminer kommer överföras till nageln efter hÀrdning. Polyuretan med lÄnga molekylkedjor valdes specifikt för att erbjuda den nödvÀndiga flexibiliteten och konsistensen för produktens prestation samt för att ge bÀttre genomtrÀngning av vattenÄnga efter hÀrdning.
EVO BASE HAR EN FORMEL MED MEDICINSK KVALITET.

EVO2 Bottles

REVOLUTIONÄR OXYGENATING GEL TEKNOLOGI

Evo Oxygenating Gel Àr Bio Sculptures helt nya "Fast Lane" produkt som erbjuder tidseffektiv applicering sÄvÀl som hög kvalitet. Den Àr sjÀlvutjÀmnande, ger flexibelt stöd som förhindrar skada pÄ nagelplattan och varar upp till 3 veckor eller lÀngre med en lÄngvarig hög glans. Evo Oxygenating Gel systemet Àr fullt kompatibelt med det originella Bio Sculpture Gel systemet. Den hÀrdar till en jÀmn yta som inte krÀver nÄgon efterbehandling. Produkten avlÀgsnas inom 10-12 minuter utan att orsaka nÄgon skada pÄ den naturliga nageln. EVO Gloss varar i upp till tre veckor.
EASY ON - EASY OFF SYSTEM.

EVO2 Hands

HUR KOMMER JAG IGÅNG?

Om du redan Ă€r en Bio Teknolog sĂ„ kan du delta pĂ„ en endagskurs och köpa startpaketet. Övriga mĂ„ste gĂ„ en lĂ€ngre kurs och kan kontakta oss för att fĂ„ mer information.