Bio Sculpture Nagelutbildning & TrÀningskurser

Hos Bio Sculpture Ă€r hĂ€lsa och vĂ€lmĂ„ende för den naturliga nageln, Nagelteknologen och Kunden av högsta prioritet. Bio Sculpture Gel Ă€r det enda internationella företaget inom nagelvĂ„rd som har tilldelats Farmovs Parexel’s 5-stjĂ€rniga sĂ€kerhetsbetyg, för vĂ„ra produkter.

Inga kompromisser har gjorts för att förse vÄra Teknologer med en premiumprodukt för vÄrd och skydd av den naturliga nageln, samt erbjuda utbildningar av högsta kvalité för att sÀkerstÀlla att sunda, snygga och skadefria behandlingar uppnÄs vid varje besök.

Bio Sculpture Àr berömd vÀrlden över för den höga standarden pÄ nagelutbildning. FrÄn totala nybörjare till Nail Art gurus, sÄ har Bio Sculpture en variation av utbildningar sÀrskilt anpassade för DIG!

VÄra kurser erbjuds i smÄ klassrum vilket möjliggör för vÄra Bio Sculpture Utbildare att ge varje teknolog en vÀrdefull och personlig utbildning med praktisk trÀning sÄ att teknologen varje gÄng ska kunna göra en hÀlsosam och perfekt applicering som inte skadar den naturliga nageln.