Bio Sculpture Negle utdannelse & Trenings kurser

Hos Bio Sculpture er helse og velstående for den naturlige neglen, Negle teknologen og Kunden av høyeste prioritet. Bio Sculpture Gel er det eneste internasjonale selskapet innen negle pleie som har blitt tildelt Farmovs Parexel’s 5-stjernige sikkerhets rangering, for våre produkter.

Ingen kompromisser har blitt gjort for å forsyne våre Teknologer med en premium produkt for omsorg og beskyttelse av den naturlige neglen, og tilby utdannelser av høyeste kvalitet for å sikre at sunde, vakre og skadefrie behandlinger oppnås ved hvert besøk.

Bio Sculpture er berømt verden over for den høye standarden på negle utdannelse. Fra totale nybegynnere till Nail Art gurus, så har Bio Sculpture en variasjon av utdannelser spesielt anpasset for DEG!

Våre kurser tilbys i små klasserom hvilket gjør det mulig for våre Bio Sculpture Trenere å gi hver teknolog en verdifull og personlig utdannelse med praktisk trening så at teknologen hver gang ska kunne gjøre en sund og perfekt applisering som ikke skader den naturlige neglen.